cím: 1089 Budapest, Delej u. 43., telefon: +36 1 788 5095, e-mail: info@tapetabolt.com
A tapétázás élvonalában. slider1

A legjobb internetes tapétawebáruház

Tapétát a tapétaboltból!

Kiváló minőségű olasz, svéd tapéták kedvezményes áron! Webáruházunkban széles választékban kínáljuk az olasz parato, a svéd ECO, Boras és Mr. Perswall gyár termékeit.
slider2

Exkluzív tapétakollekciók.

Rendelje meg most!

Skandináv és német poszterek
széles választéka érhető el
a Tapétabolt Webáruházban.

26
AUG
2018

Cristiana Masi olasz tapéta designer

Szerző :
Hozzászólás : 0

    

Igazi autentikus olasz stílusban alkot Cristiana Masi építész és tapétatervező, aki kreatív olasz stílusai és művészi innovációi számára híres tapéta tervezőnek számít. A klasszikus olasz stílusok kifinomultságától és bájától inspiráló Cristiana Masi saját megkülönböztető jellegű személyes hozzáállása a mai divatirányzatoknak megfelelő kortárs dizájn kialakításához járul hozzá.

A természetes formák és a természet színei ünneplésénél Cristiana Masi “Linpha” gyűjteményében gyönyörű, semleges színpaletták állnak rendelkezésre, amelyek kiemelik az absztrakt és virágos motívumok keverékét. A “Theodora” gyűjtemény textúrákra összpontosít; a színek és alakzatok lenyűgöző szimfóniája, damaszt-dizájnjával és természetes formáival. Ez a tapéta katalógus gyűjtemény egy igazán kifinomult és csiszolt érzést nyújt. Tökéletesen elegáns a csillogás hozzáadása minden szobában, ez emeli a fényét az életünk minden pillanatában.

A tapéta kiválasztása során a Cristiana Masi tapéta katalógusában, tapéta gyűjteményében a teljes skáláját állítjuk elő – böngésszünk ma online, hogy megnézhessük legújabb tapéta terveit!

Válasszon a katalógusokból Cristiana Masi tapétát, de ha a keresett tapéta nem szerepel a listán, kérjük, hívjon minket a +361 788 5095-es számon, és örömmel segítünk Önnek abban, amit keres. Katt: http://www.tapetacentrum.hu/kategoria/Olasz%20Design/

A szerzőről

Mond el a véleményed