cím: 1089 Budapest, Delej u. 43., telefon: +36 1 788 5095, e-mail: info@tapetabolt.com
A tapétázás élvonalában. slider1

A legjobb internetes tapétawebáruház

Tapétát a tapétaboltból!

Kiváló minőségű olasz, svéd tapéták kedvezményes áron! Webáruházunkban széles választékban kínáljuk az olasz parato, a svéd ECO, Boras és Mr. Perswall gyár termékeit.
slider2

Exkluzív tapétakollekciók.

Rendelje meg most!

Skandináv és német poszterek
széles választéka érhető el
a Tapétabolt Webáruházban.

Akció!
Marburg Estelle tapéta 55701

Marburg Estelle tapéta: 55701

Ár: 7.000 Ft 6.300 Ft / tekercs


Cikkszám: 55701
Méretek: 10.05 x 0.53 m
Típus: tapéta
Szállítás: 10-15 munkanap
Jelölések a tapétacímkén:
Csak a falat kell kenniSzíntartósága kiválóLemoshatóSzemben illesztés

Termékleírás

Az Estelle kollekció tapétáit a designerek elsősorban a modern életérzést kedvelőknek alkották meg, akik szeretnének valami igazán érdekes hátteret teremteni az otthonukban található bútorok és egyéb kiegészítők számára. A kollekció tapétáin felvonultatott tapéta minták segítségével ugyanis egy fárasztó nap után valóban könnyen elmerülhetünk az apró részletekben. A Marburg Estelle katalógus tapétái kivétel nélkül kisebb mintázatokat vonultatnak föl, amelyekre már első ránézésre is az aprólékosság, a precízség és a részletek kidolgozottsága jellemző. A tapéta kollekcióban található bézs tapéta, rózsaszín tapéta, méreg zöld tapéta, barna tapéta, szürke tapéta, kék tapéta, zöld tapéta. E kollekció darabjai remekül mutatnak hálószoba tapétaként, előszoba tapétaként valamint design tapétaként is. A tapétákgyapjúrostos alapot, ismertebb nevén vlies tapéta alapra lettek helyezve. A gyapjúrostos tapéta növényi rost alapú, gyapotszálakat tartalmazó, környezettudatos és egészségtudatos légkört hozhat létre. Ez a tapéta, egyenletes falakat biztosít, azáltal könnyedén elrejthetjük a falak hibáit. Amennyiben a gyapjúrostos tapétákat választja, rendkívül tartós tapétát választ, ami jól tapad, és könnyen felhelyezhető, mivel csak a falat kell megkenni ragasztóval. A glettelt lecsiszolt falfelületet alapozni kell mély alapozóval, vagy az ajánlott Metylen direct tapétaragasztó megfelelően higított változatával. Az előkenés címszó alatt található a tapétaragasztó doboz oldalán a víz és a szárazanyag tartalom megfelelő keverési aránya. Az alapozás után meg kell várni, hogy a mély alapozó beszívódjon a falakban lévő hajszálrepedésekbe és ott megkössön, megszilárduljon. Erre azért van szükség, mert ezt követően megint a falat kell tapéta ragasztóval bekenni, és a tapétát szárazon kell felhelyezni a falra.

További információk

Méretek10.05 x 0.53 m
Hordozó Felület

vlies

Típus

tapéta

Jelölések A Tapétacímkén

Csak a falat kell kenni, Színtartósága kiváló, Lemosható, Szemben illesztés

Kategória

Design tapéta, Fiatalos tapéta, Készletes tapéta, Modern tapéta, Retro tapéta, Romantikus tapéta, Természeti mintás tapéta

Ragasztó

Metylan Direct

Eltolás

5.5 cm

Szállítás

10-15 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Marburg Estelle tapéta: 55701”

Tapétázási útmutató

Tapétázási útmutató letöltése: vlies-tapéta tapétázási útmutató.pdf