cím: 1089 Budapest, Delej u. 43., telefon: +36 1 788 5095, e-mail: info@tapetabolt.com
A tapétázás élvonalában. slider1

A legjobb internetes tapétawebáruház

Tapétát a tapétaboltból!

Kiváló minőségű olasz, svéd tapéták kedvezményes áron! Webáruházunkban széles választékban kínáljuk az olasz parato, a svéd ECO, Boras és Mr. Perswall gyár termékeit.
slider2

Exkluzív tapétakollekciók.

Rendelje meg most!

Skandináv és német poszterek
széles választéka érhető el
a Tapétabolt Webáruházban.

Akció!
Marburg Estelle tapéta 55731

Marburg Estelle tapéta: 55731

Ár: 6.000 Ft 5.400 Ft / tekercs


Cikkszám: 55731
Méretek: 10.05 x 0.53 m
Típus: tapéta
Szállítás: 10-15 munkanap
Jelölések a tapétacímkén:
Csak a falat kell kenniSzíntartósága kiválóIllesztés mentesLemosható

Termékleírás

Az Estelle kollekció tapétáit a designerek elsősorban a modern életérzést kedvelőknek alkották meg, akik szeretnének valami igazán érdekes hátteret teremteni az otthonukban található bútorok és egyéb kiegészítők számára. A kollekció tapétáin felvonultatott tapéta minták segítségével ugyanis egy fárasztó nap után valóban könnyen elmerülhetünk az apró részletekben. A Marburg Estelle katalógus tapétái kivétel nélkül kisebb mintázatokat vonultatnak föl, amelyekre már első ránézésre is az aprólékosság, a precízség és a részletek kidolgozottsága jellemző. A tapéta kollekcióban található bézs tapéta, rózsaszín tapéta, méreg zöld tapéta, barna tapéta, szürke tapéta, kék tapéta, zöld tapéta. E kollekció darabjai remekül mutatnak hálószoba tapétaként, előszoba tapétaként valamint design tapétaként is. A tapétákgyapjúrostos alapot, ismertebb nevén vlies tapéta alapra lettek helyezve. A gyapjúrostos tapéta növényi rost alapú, gyapotszálakat tartalmazó, környezettudatos és egészségtudatos légkört hozhat létre. Ez a tapéta, egyenletes falakat biztosít, azáltal könnyedén elrejthetjük a falak hibáit. Amennyiben a gyapjúrostos tapétákat választja, rendkívül tartós tapétát választ, ami jól tapad, és könnyen felhelyezhető, mivel csak a falat kell megkenni ragasztóval. A glettelt lecsiszolt falfelületet alapozni kell mély alapozóval, vagy az ajánlott Metylen direct tapétaragasztó megfelelően higított változatával. Az előkenés címszó alatt található a tapétaragasztó doboz oldalán a víz és a szárazanyag tartalom megfelelő keverési aránya. Az alapozás után meg kell várni, hogy a mély alapozó beszívódjon a falakban lévő hajszálrepedésekbe és ott megkössön, megszilárduljon. Erre azért van szükség, mert ezt követően megint a falat kell tapéta ragasztóval bekenni, és a tapétát szárazon kell felhelyezni a falra.

További információk

Méretek10.05 x 0.53 m
Hordozó Felület

vlies

Típus

tapéta

Jelölések A Tapétacímkén

Csak a falat kell kenni, Színtartósága kiváló, Illesztés mentes, Lemosható

Kategória

Design tapéta, Fiatalos tapéta, Készletes tapéta, Modern tapéta, Retro tapéta, Romantikus tapéta, Természeti mintás tapéta

Ragasztó

Metylan Direct

Eltolás

0 cm

Szállítás

10-15 munkanap

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Marburg Estelle tapéta: 55731”

Tapétázási útmutató

Tapétázási útmutató letöltése: vlies-tapéta tapétázási útmutató.pdf